Esa Pruikkonen – Kontakta oss

Är du investerare och står och funderar på hur din fastighet kan gynnas av en bättre planlösning och hur det kan ske en förädling av kommersiella lokaler så att ytorna blir mer fördelaktiga och användbara ur ett kommersiellt syfte? Då finns Esa Pruikkonen här för dig.

Kontakta oss gärna på info (a) esapruikkonen.se

Esa Pruikkonen kontakt

Kommersiell fastighetsutveckling – Esa Pruikkonens verksamhet

Esa Pruikkonen tjänster sträcker sig inom hela området kommersiell fastighetsutveckling och förädling av kommersiella lokaler för att tillgodose så mycket som möjligt av de ytor och möjligheter som finns tillgängliga. Vi har goda förutsättningar och en bred erfarenhet av att utveckla och projektera nya möjligheter och öka lönsamheten för såväl små och enskilda lokaler till större fastighetsbestånd som exempelvis köpcentran eller dylikt. Vår vision är att göra din affärsidé så lukrativ som möjligt och samarbetar därför tätt ihop med dig som kund för att se till att förädlingen av de aktuella kommersiella lokalerna, ska ligga så nära dina önskemål som möjligt och förutspå den affärsmässiga inverkan som får din investering att växa.

Du köper fastigheterna eller lokalerna – vi förädlar dem och skapar de bästa planlösningarna och villkoren för en fortsatt fördelaktig affär.

Kontakta Esa Pruikkonen för frågor och rådgivning

Står du inför ett beslut att rusta upp dina kommersiella lokaler så är vi företagt du letar efter. Vi är ett sammansvetsat team av kunniga medarbetare som besitter kunskap om utveckling och byggenomförande av alla olika typer av kommersiella lokaler och fastigheter. Esa Pruikkonen erbjuder er kompletta resurser som sträcker sig från planläggningen till genomförandet av byggandet eller renoveringen. Alla våra projekt har vinstoptimeringssyftet som utgångspunkt och samtliga projekt är lika viktiga för oss.

Oavsett om du har frågor om hur vi arbetar eller om du vill anlita oss, står vi redo att ta emot ditt samtal eller meddelande. Tillsammans går vi igenom din plan och analyserar fastighetens eller lokalens inneboende värden innan vi kavlar upp ärmarna och sätter igång.

Esa Pruikkonen Kungsvägen 6 E 196 41 Kungsängen Telefon: 0763063434